Wat te doen als je een slechte adem hebt?

Стоматологический туризм Стоматологический Туризм

03 Май 2019

Wat te doen als je een slechte adem hebt?

Iedereen heeft weleens last van een slechte adem. Dit kan bijvoorbeeld komen na het eten van knoflook of het drinken van een kop koffie. De meeste mensen geven aan soms last te hebben van een slechte adem. Bijna twee op de tien mensen heeft hier vaak last van. Een slechte adem wordt als zeer vervelend ervaren. Gelukkig kan je hier iets aan doen.

рот

Bacteriën in de mond zijn de meest voorkomende oorzaak van een slechte adem. Een goede mondverzorging beperkt het aantal bacteriën en kan dus een slechte adem voorkomen. Wij raden dus aan om elke dag twee keer je tanden te poetsen en vergeet daarbij niet je tong te reinigen. Hiervoor kan je een зубная щетка of een tongreiniger gebruiken. Maak ook tussen je tanden goed schoon met ragers в зубочистки. Een ander belangrijk onderdeel van een goede mondverzorging is het gebruik van een полоскание для рта,

питание

Naast een goede mondverzorging draagt het eten van vaste en gezonde voeding bij aan het verminderen van het aantal bacteriën in de mond. Daarnaast raden wij ook aan om alcohol en sigaretten zo veel mogelijk te vermijden. Door het drinken van alcohol en roken ontstaat een droge mond. Dit vormt een perfecte omgeving voor de groei van bacteriën en deze bacteriën zorgen voor een slechte adem.

Об авторе

Похожие сообщения

Оставить комментарий

Перейти к панели инструментов