Wie kan een implantaatbehandeling ondergaan?

голливудская улыбка

21 Март 2019

Wie kan een implantaatbehandeling ondergaan?

  • Patiënten die volledig de tanden zijn verloren in de onderkaak, patiënten met prothesen: deze patiënten klagen over de pijn veroorzaakt door de permanente impact en het onvermogen om goed te kauwen vanwege de beweging van de prothese. Deze klacht wordt meer en meer verergerd door de afname van het botweefsel. Implantatie elimineert deze problemen en voorkomt botfusie bij deze patiënten. Deze patiënten hebben mogelijk een implantaatbehandeling nodig.
  • Patiënten die hun tanden helemaal zijn verloren in de bovenkaak, patiënten met protheses: hoewel bovenste prothesen stabieler zijn dan prothesen van de onderkaak, kan het ontwerp van de prothese die het gehemelte bedekt de smaak verminderen en problemen veroorzaken zoals misselijkheid. Deze patiënten hebben mogelijk een implantaatbehandeling nodig.
  • Patiënten die een deel van hun tanden in de onder- of bovenkaak hebben verloren: de klachten van deze patiënten betreffen het niet-esthetische uiterlijk van de prothese dat is voorzien van haakjes of een klacht over de noodzaak om hun tanden te trekken om een ​​gezond te maken brug. Deze patiënten hebben mogelijk een implantaatbehandeling nodig.
  • Patiënten die een enkele tand verloren hebben: deze patiënten zijn patiënten die ten minste twee aangrenzende gezonde tanden moeten opofferen voor het herstel van een enkele tand. De implantatie van een enkel implantaat bespaart naast liggende tanden en geeft meer esthetische en functionele resultaten. Deze patiënten hebben mogelijk een implantaatbehandeling nodig.

Об авторе

Похожие сообщения

Оставить комментарий

Перейти к панели инструментов