Wat zijn de voordelen van het implantaat?

голливудская улыбка

22 Сентябрь 2019

Wat zijn de voordelen van het implantaat?

De gebruikelijke methode na het trekken van een tand is om een ​​brug te maken door de aangrenzende tanden ​te slijpen. Deze methode leidt echter tot verlies van substantie in gezonde tanden of zelfs verlies van tanden na verloop van tijd, evenals botverlies. Het plaatsen van een implantaat om ontbrekende tanden te vervangen elimineert de hierboven beschreven problemen.

Tegenwoordig zijn tandheelkundige implantaten het beste alternatief voor natuurlijke tanden wanneer ze op de juiste plaats en door de juiste tandartsen worden aangebracht. Het biedt betere spraak en beter kauwen dan traditionele prothesen en bruggen, en geeft een natuurlijke uitstraling aan je gezicht. Gedeeltelijke of totale prothesen die mobiel zijn en pijn veroorzaken, kunnen gemakkelijker met implantaten worden vervangen. Bovendien kunnen bij sommige personen bruggen en conventionele prothesen niet worden gebruikt vanwege hun zwakke of slechte tanden.

Het is duidelijk dat het implantaat de meest gebruikelijke tandheelkundige behandeling in de 21e eeuw is. Wanneer de juiste diagnose wordt gesteld met voldoende kennis, ervaring en apparatuur, is het implantaat een soort behandeling die zeer positieve resultaten kan opleveren voor de patiënt en tandarts.

Об авторе

Похожие сообщения

Оставить комментарий

Перейти к панели инструментов