HOEVEEL EXPRESSIES VAN ESTHETISCHE GLIMLACHEN ZIJN ER?

18 Jun 2019

HOEVEEL EXPRESSIES VAN ESTHETISCHE GLIMLACHEN ZIJN ER?

In het algemeen zijn glimlachen gegroepeerd onder drie hoofdrubrieken. Deze basiscategorieën hebben ook verschillende varianten:

1. Aantrekkelijke glimlach (Sexy Smile). In deze categorie zijn de voortanden aanzienlijk langer dan de laterale tanden. In feite is dit het geval bij jonge mensen. De centrale snijtanden zijn de eerste tanden die na verloop van tijd verslijten. Dit brengt een oud uiterlijk. De voortanden moeten langer zijn dan de anderen om een ​​aantrekkelijke glimlach te hebben. Dit ontwerp van de tanden geeft je een jonge, dynamische en aantrekkelijke glimlach. Deze categorie is geschikt voor jonge mensen.

2. Intellectuele glimlach. De tanden zijn gerangschikt op een horizontale lijn. Het gezicht van de intellectuele glimlach geeft een volwassen en goed geïnformeerde uitdrukking. Deze glimlach benadrukt het onderste deel van het gezicht. Op jonge leeftijd is de lengte van de tanden anders op het moment van de shoot. Aangekomen op volwassen leeftijd, hebben de tanden dezelfde lengte. Cosmetische tandheelkunde is in staat om deze situatie ten gunste van de patiënt af te weren en een volwassen intellectuele glimlach te creëren.

3. Sporty Smile, staat tussen een intellectuele en aantrekkelijke glimlach. De centrale snijtanden zijn iets langer dan de laterale snijtanden. Het ontwerp van de sportieve glimlach geeft het gezicht een buitengewone uitdrukking, warm en oprecht. Deze glimlach is niet zo’n serieuze uitdrukking als de intellectuele glimlach, maar niet zo jong als de aantrekkelijke glimlach.

About Author

Related posts

Leave a Comment

Skip to toolbar