Die Veneers für perfekte Zähne und hell

24 September 2019

Die Veneers für perfekte Zähne und hell

Dentalveneers bei Uncali Dental Practice in Antalya, Türkei

Facings, ontworpen middels de nieuwste lachtechnologie en tandheelkundige innovaties. De porseleinen schildjes hebben het meest esthetisch uiterlijk met een minimum aan tandverlies in vergelijking met andere esthetische procedures. In de cosmetische tandheelkunde worden facings op natuurlijke tanden geplaatst. Van de voorkant van de natuurlijke tand wordt slechts 0.8 – 1 mm afgeslepen. Dit in tegenstelling tot conventionele methoden waarbij elk deel van de tanden wordt geslepen. Op maat gemaakt, bieden de porseleinen facings inderdaad een interessant alternatief voor kronen met een zeer natuurlijk resultaat. Facings worden geplaatst op het zichtbare deel van de voortanden om hun kleur, vorm, uitlijning etc te veranderen. Middels facings krijgen patiënten een mooie glimlach door een minimum aan tandglazuur te verwijderen.

Ein Hollywood-Lächeln mit Dentalveneers

Zunehmende Aufmerksamkeit wird der Erhaltung der Integrität der Zähne gewidmet. Zahnärzte haben Veneers als Alternative zu Kronen gelobt, die größere Zahngrößen erfordern und eher für stark beschädigte Zähne gedacht sind. Veneers können verwendet werden, um die Farbe der Zähne zu korrigieren, wenn die Aufhellung nicht ausreicht. Aber auch, wenn der Patient die Form des Zahns ändern möchte, wenn ein Teil des Zahns gebrochen ist, wenn die Zähne zu kurz sind oder geringfügige Abweichungen aufweisen.

Erschwingliche Veneers in der Türkei

De prijs van een facings varieert van land tot land, afhankelijk van de economische omstandigheden en de loonvoorwaarden van het betreffende land. Als u meerdere facings wilt plaatsen, kan het verleidelijk zijn om in het buitenland behandeld te worden. De kosten in het buitenland kunnen met de helft verminderd worden. Turkije is een goed keuze: de betaalbare kosten van tandheelkundige zorg, geavanceerde technologie en de ervaring van tandartsen die zijn opgeleid volgens Europese normen.

Drie of vier sessies zijn voldoende voor het voltooien van de behandeling met facings. Het is mogelijk om de kleur van de tanden aan te passen of om een ​​gebroken snijtand met dit systeem op identieke wijze te repareren. Voorafgaand aan de uiteindelijke plaatsing van de facings, moeten we afdrukken maken en testen doen. Dit vereist een minimum van 10 dagen om de klus te klaren.

Die Vorbereitung der Zähne

Om de facings niet te laten breken, moeten ze echter van voldoende hoogte en dikte zijn en dit vereist vaak het slijpen van tanden. In elk geval wordt het glazuur gedeeltelijk verwijderd om de lijm te laten hechten. Deze fase maakt de behandeling onomkeerbaar en verplicht om facings voor het leven te dragen. De tandarts neemt nieuwe afdrukken van de geslepen tanden en plaatst vervolgens tijdelijke facings om ze te beschermen en presentabel te maken tijdens het wachten op de definiteve facings.

Über den Autor

Zusammenhängende Posts

Hinterlasse einen Kommentar

Weiter Symbolleiste